top of page

Política de privacitat

Us donem la benvinguda a la web de Marc Xicola, us recomanem conèixer aquests termes abans que ens faciliti les seves dades personals en ella.

Propietat intel·lectual i permisos:
MX és el legítim propietari de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial de la seva pàgina web, així com dels elements continguts en aquesta, que inclouen drets d’imatge, fotografies, marques, models, dissenys i patents, així com el contingut íntegre de la seva pàgina Web i catàlegs, estant protegits tots aquests drets per les lleis i tractats nacionals i internacionals en matèria de drets d’autor, propietat intel·lectual i industrial.
Queda prohibida la reproducció total o parcial de fotografies, catàlegs, dissenys, marques i contingut de la web, per qualsevol mitjà o procediment, sense comptar amb l’autorització prèvia, expressa i per escrit de MX .

Tota forma d’utilització no autoritzada serà perseguida segons el que s’estableix per les legislacions de Propietat Industrial i Intel·lectual.

Principis importants
A MX , és una prioritat el respecte i la protecció de les dades personals dels usuaris. Com a usuari ha de saber que els seus drets estan garantits en aquesta web.


Volem compartir els nostres principis respecte a la seva privacitat:
Mai sol·licitarem informació personal tret que realment sigui necessària per a prestar-li els serveis que ens sol·liciti.
Mai compartirem informació personal dels nostres usuaris amb ningú, excepte per a complir amb la llei o en cas que compti amb la seva autorització expressa.
Mai utilitzarem les seves dades personals amb una finalitat diferent a l’expressada en aquesta

 

Política de Privacitat.
Aquesta Política de Privacitat podria variar en funció d’exigències legislatives o d’autoregulació, per la qual cosa li aconsellem que com a usuari la visiti periòdicament. Serà aplicable en cas que els usuaris decideixin emplenar qualsevol dels seus formularis de contacte on es recaptin dades de caràcter personal.

Regulacions legals a les quals s’acull aquesta web
Marc Xicola ha adequat aquesta web a les exigències del Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD), així com amb la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE o LSSI).

Responsable del tractament de les seves dades personals:
Nom Comercial: MX
Titular: Marc Xicola (MX)
Nif: 52172995w
Adreça: Pau Claris 15. 08100 Mollet
Correu electrònic: marcxicola@marcxicola.com
Activitat: Disseny gràfic i publicitat

A l’efecte d’el que es preveu en el Reglament General de Protecció de Dades, les dades personals que ens enviï a través dels formularis de la web rebran el tractament de dades de “Usuaris de la web i subscriptors”. Per al tractament de dades dels nostres usuaris hem implantat totes les mesures tècniques i organitzatives de seguretat establertes en la legislació vigent.

Procedència de les seves dades
Les dades personals que tractem en la nostra Empresa procedeixen de:
Formulari de contacte anomenat "¿Vols contactar am mi?"

Drets dels usuaris:
Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si MX esta tractant dades personals que ens concerneixen o no.

Les persones interessades tenen dret a:
Sol·licitar l’accés a les dades personals relatives a l’interessat.
Sol·licitar la seva rectificació o supressió.
Sol·licitar la limitació del seu tractament.
Oposar-se al tractament.
Sol·licitar la portabilitat de les dades.


Els interessats podran accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de dades inexactes o, si escau, a sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessaris per a les finalitats que van ser recollits.
En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas, únicament els conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions.


En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades.
MX deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions. També podran sol·licitar la portabilitat de les seves dades.


Els interessats també tindran dret a la tutela judicial efectiva i a presentar una reclamació davant l’autoritat de control, en aquest cas, l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, si consideren que el tractament de dades personals que el concerneixen infringeix el Reglament.

Finalitat del tractament de les seves dades personals
Quan un usuari es connecta amb aquesta web per exemple per a comentar un post, manar un correu al titular, subscriure’s o realitzar alguna contractació, està facilitant informació de caràcter personal de la qual és responsable MX. Aquesta informació pot incloure dades de caràcter personal com poden ser la seva adreça IP, nom, adreça física, adreça de correu electrònic, número de telèfon i una altra informació. En facilitar aquesta informació, l’usuari dóna el seu consentiment perquè la seva informació sigui recopilada, utilitzada, gestionada i emmagatzemada per la nostra Empresa, només com es descriu en l’Avís Legal i en la present

 

Política de Privacitat.

MX no vendrà, llogarà ni cedirà dades de caràcter personal que puguin identificar a l’usuari, ni el farà en el futur a tercers sense el consentiment previ. No obstant això, en alguns casos es poden realitzar col·laboracions amb altres professionals, en aquests casos, es requerirà consentiment als usuaris informant sobre la identitat del col·laborador i la finalitat de la col·laboració. Sempre es realitzarà amb els més estrictes estàndards de seguretat.

Tractament de les seves dades
La base legal per al tractament de les seves dades és: el consentiment.
Per a contactar o realitzar comentaris en aquesta web es requereix el consentiment amb aquesta política de privacitat.
L’oferta prospectiva o comercial de productes i serveis està basada també en el consentiment que se li sol·licita, sense que en cap cas la retirada d’aquest consentiment condicioni l’execució del contracte de subscripció. També la contractació de productes i serveis segons els termes i condicions que consten en la política comercial.

Conservació de les seves dades
Les dades personals proporcionades es conservaran:
Mentre es mantingui la relació mercantil.
No se sol·liciti la seva supressió expressa per part de l’interessat.

Destinataris de les seves dades
Per a prestar serveis estrictament necessaris per al desenvolupament de l’activitat, MX web comparteix dades amb els següents prestadors sota les seves corresponents condicions de privacitat. Totes les utilitats ofertes per tercers són estrictament necessàries per al desenvolupament dels nostres serveis i han estat seleccionades atenent el compliment dels drets que preservem en aquesta web.
 

Dades de navegació
En navegar per MX , es poden recollir dades no identificables, que poden incloure adreces IP, ubicació geogràfica (aproximada), un registre de com s’utilitzen els serveis i llocs i altres dades que no poden ser utilitzats per a identificar a l’usuari. Entre les dades no identificatives estan també els relacionats als seus hàbits de navegació a través de serveis de tercers. Aquesta web utilitza els següents serveis d’anàlisis de tercers.

Seguretat de les dades
MX es compromet en l’ús i tractament de les dades personals incloses dels usuaris, respectant la seva confidencialitat i a utilitzar-los d’acord amb la finalitat d’aquests, així com a donar compliment a la seva obligació de guardar-los i adaptar totes les mesures per a evitar l’alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, de conformitat amb el que s’estableix en la normativa vigent de protecció de dades.
MX no pot garantir l’absoluta inexpugnabilitat de la xarxa d’Internet i per tant, la violació de les dades mitjançant accessos fraudulents a ells per part de tercers.

Correus comercials
D’acord amb la LSSICE, MX no realitza pràctiques de SPAM, per la qual cosa no envia correus comercials per via electrònica que no hagin estat prèviament sol·licitats o autoritzats per l’usuari. En conseqüència, en cadascun dels formularis haguts en la web, l’usuari té la possibilitat de donar el seu consentiment exprés per a rebre el butlletí, amb independència de la informació comercial puntualment sol·licitada.
Conforme al que es disposa en la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, la nostra empresa es compromet a no enviar comunicacions de caràcter comercial sense identificar-les degudament.

Enllaços:
MX no respon dels Enllaços (Links) a altres pàgines d’Internet de tercers i la seva existència no implica que  MX aprovi o accepti els seus continguts i serveis. Aquestes altres pàgines web no estan controlades per MX ni cobertes per la present Política de Privacitat. Si accedeix a altres pàgines web utilitzant els Links proporcionats, els operadors d’aquests llocs web podran recollir la seva informació personal. Asseguri’s que està conforme amb les Polítiques de Privacitat d’aquestes terceres pàgines web abans de facilitar cap mena d’informació personal.

Xarxes socials:
Podem utilitzar les xarxes socials com a mitjà de comunicació i promoció dels nostres productes i serveis. En cap cas utilitzem les dades per a finalitats no permeses. No ens fem responsables dels continguts, comentaris, opinions o informacions, pròpies o de tercers, que els usuaris publiquin en els nostres comptes creats en Instagram, Facebook, Twitter, etc. Pot utilitzar els nostres continguts per a finalitats lícites, sempre que faci esment al seu origen o autor. Tingui en compte que la utilització de les xarxes socials està condicionada a les polítiques de privacitat de cadascuna d’elles.

Política de cookies:
Aquest lloc web empra cookies. Pràcticament tots els llocs web utilitzen la tecnologia de les cookies. Les cookies són fitxers que es descarreguen en l’ordinador de l’usuari en accedir a un lloc web o a determinades parts d’un lloc web. Les cookies ens permeten, entre altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d’un usuari o del seu equip. També proporcionen seguretat a l’hora d’accedir a la nostra web i garanteixen que el lloc web tingui un aspecte uniforme i adequat a les seves preferències.
L’informem que aquest lloc web pot canviar la seva política de cookies en funció de canvis en la legislació aplicable o bé com a conseqüència de canvis en el lloc web o en els serveis i informació que presta als usuaris. Recomanem l’accés periòdic a les condicions d’utilització per a conèixer els canvis, modificacions i actualitzacions que puguin produir-se.

Acceptació i consentiment
L’usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament dels mateixos per part de MX la forma i per a les finalitats indicades en aquesta Política de Privacitat.

Canvis en la Política de Privacitat:
MX es reserva el dret a modificar la present política per a adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials, així com a pràctiques de la indústria. En aquests supòsits, el Prestador anunciarà en aquesta pàgina els canvis introduïts amb raonable antelació a la seva posada en pràctica. 

bottom of page