top of page
logo catalan_proces_boto.jpg

Cervesa

Licor de mel

logo catalan esbós
Ancla 1
logo catalan_proces_2.jpg
logo catalan Brewery definitivo

CAT
BREW

CAT
BREW

El mon de la cervesa artesanal i seves les petites marques permenten aportar creativitat amb poques restriccions. En aquest cas, la idea era clara, sintetitzar un porc alat de manera gràfica. Una de les característiques destacables de la marca Catalan Brewery era que la seva marca inicialment funcionava només amb el símbol, sense tipografia. La tipografia s'utilitzava per identificar cada tipus de cervesa en la part de darrera de l'etiqueta, però no la marca . El consumidor ràpidament va identificar la marca com "els del porc que vola"

Ancla 3
etiqueta Catalan Brewery
Packaging catalan. Brewery

Un primer packaging per donar cabuda a 3 ampolles. Aquest mostrava gràficament en 2 de les seves cares les anotacions del procés de recerca de les fórmules per cada cervesa i altres conceptes com despeses i compres que el seu elaborador apuntava en una llibreta just quan estava constituint la futura empresa. Packaging  imprès a tres tintes.

CAT
BREW

CELLER
BREW

Disseny d'etiquetes pel Celler de Can Torrents. Un disseny amb 5 variants de color. Taques de color situades en punts clau dins l'etiqueta.  Distingir cada tipus de cervesa en un cop de vista pel seu color, mostrant les dades essencials en la part frontal. La distribució de la informació dins l'etiqueta prioritza el motiu central que es un tàndem, suggerit pel client com emblema.

Can Torrets etiqueta cervesa
Etiqueta Stout Can Torretnts
CAN TORRENS Mailbock
Celler Etiqueta cervesa IPA
Cervesa Etiqueta Pale Ale
bottom of page